Αναζήτηση Μεταπτυχιακού   

Αναζήτηση Μέλους ΔΕΠ   

Αναζήτηση Φοιτητή   

Αναζήτηση Διοικητικού Προσωπικού   

Αναζήτηση Λοιπού Προσωπικού   

 

Νέα

Συνέδριο Re: Business 2015

21/03/2016
AUEB-Profiles

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Re:Business 2015 επαναπροσδιορίζοντας το επιχειρείν από το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Απονομή "Best Paper Award"

21/03/2016
AUEB-Profiles

Ο αναπληρωτής καθηγητής  του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κύριος Βλάσης Σταθακόπουλος και οι υποψήφιοι διδάκτορες του ίδιου τμήματος κύριοι Ανδρέας Ευαγγελάτος, Γρηγόριος Παινέσης και Κωνσταντίνος Κοττίκας τιμήθηκαν με το Best Paper Award στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας, που διεξήχθη στην Αθήνα, 10-12 Δεκεμβρίου 2015. Ο τίτλος της εργασίας που βραβεύτηκε ήταν "Autoimmune Diseases in Greece: Patient Journey and Physician Route Visits"

Σημαντική Διάκριση-Βράβευση

21/03/2016
AUEB-Profiles

Η ερευνητική εργασία “Audit Effort and Earnings Management”, προϊόν συνεργασίας του καθηγητή του ΟΔΕ Κ. Καραμάνη με τον καθηγητή Clive Lennox, βραβεύθηκε πρόσφατα με το βραβείο «Notable Contributions to the Auditing Literature Award» του American Accounting Association. Το βραβείο δίνεται «σε αναγνώριση ερευνητικής εργασίας εξαιρετικής αξίας, με σημαντική συνεισφορά στην εκπαίδευση σε θέματα ελέγχου (audit) ή διασφάλισης (assurance), στην πρακτική ή στην έρευνα». Η εργασία, με δεδομένα αποκλειστικά από την ελεγκτική αγορά της Ελλάδος, εξέτασε τη σχέση μεταξύ της προσπάθειας του ελεγκτή (ώρες ελέγχου) και της χειραγώγησης των κερδών. Δημοσιεύθηκε το 2008 στο Journal of Accounting and Economics, ένα από τα κορυφαία διεθνή περιοδικά της Λογιστικής.

Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

21/03/2016
AUEB-Profiles To ΜΒΑ International του ΟΠΑ υποστηρίζει ακαδημαϊκά το 6ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας (2015 Global Supply Chainn "Thought Leadership" Summit) (29-30/9/15)

Διεξαγωγή Σεμιναρίου

21/03/2016
AUEB-Profiles

Το Τμήμα Στατιστικής υποστηρίζει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου με τίτλο "Finding Buried signals in noise: the hunt for Gravitational Waves" με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Καρνέση (Max Planck Institute for Gravitational Physics), την Τρίτη 22/12 (13:00)

Το AUEB Profiles είναι μία πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καναλιού αναζήτησης και προβολής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και των Μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπιστημίου (μέλη ΔΕΠ, λοιπό διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό, φοιτητές, διοικητικό προσωπικό, κ.λπ.) προς το ευρύ ενδιαφερόμενο κοινό. Η πρωτοβουλία πλαισιώνεται από τις ακόλουθες ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πανεπιστημίου

 • Αναζήτηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων μέσω εναλλακτικών φίλτρων, όπως ο τύπος φοίτησης (μερική - πλήρης), η γλώσσα διδασκαλίας και η συνεργασία με άλλο Πανεπιστήμιο (διαπανεπιστημιακό ΠΜΣ) 
 • Προβολή στοιχείων επικοινωνίας των μεταπτυχιακών προγραμμάτων για την άμεση επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους
 • Πρόσβαση στους επίσημους διαδικτυακούς ιστοτόπους όλων των επιμέρους μεταπτυχιακών προγραμμάτων για περαιτέρω πληροφόρηση
 • Οργανωμένη προβολή και προώθηση όλων των επιμέρους μέσων και καναλιών κοινωνικής δικτύωσης (social networks) των μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Μέλη Ακαδημαϊκής Κοινότητας Πανεπιστημίου

 • Αναζήτηση ενός μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας με σκοπό την άμεση πρόσβαση προς το πλήρες προφίλ και τα αναλυτικά του στοιχεία
 • Αναζήτηση μελών βάσει ιδιότητας (π.χ. μέλη ΔΕΠ, λοιπό διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό, φοιτητές, διοικητικό προσωπικό, κ.λπ.)
 • Αναζήτηση ειδικών κατηγοριών μελών (μελών ΔΕΠ, προπτυχιακοί φοιτητές, διδακτορικοί φοιτητές) βάσει Τμήματος Πανεπιστημίου στο οποίο εντάσσονται
 • Αναζήτηση μεταπτυχιακών φοιτητών βάσει του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθούν
 • Προβολή βασικών στοιχείων, στοιχείων επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social networks) των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας
 • Αναλυτικό προφίλ μελών (παρουσίαση και βιογραφικό, ενδιαφέροντα, γλώσσες, επαγγελματική εμπειρία, εκπαίδευση, δημοσιεύσεις, έργα & προγράμματα, συμμετοχή στα ερευνητικά εργαστήρια του Πανεπιστημίου και σε επαγγελματικές ενώσεις, πιστοποιήσεις, κ.λπ.)
 • Ειδικά στοιχεία ανά ιδιότητα (π.χ. βαθμίδα, διοικητική θέση, διδακτική εμπειρία και διδάκτορες προς επίβλεψη για μέλη ΔΕΠ)